Beste ouders,

Mijn naam is Gera Wielemaker (1962) getrouwd met Jos (1959) en wij hebben twee dochters: Connie (1988) en Anita (1990).

Sinds 2002 ben ik met heel veel plezier werkzaam als erkend en gediplomeerd gastouder in Oost-Souburg. Gastouderopvang is een kleinschalige, flexibele en huiselijke vorm van kinderopvang. Doordat de groep klein is (max. 6 kinderen van 0 tot 13 jaar) is er veel aandacht voor uw kindje, kennen de kinderen elkaar goed en is het gezellig en vertrouwd. Er ontstaan hechte vriendschappen tussen de kinderen.

Een aantal steekwoorden voor mij zijn: rust en structuur, veiligheid, aandacht, goede verzorging, ieder kind is uniek, vertrouwen, troosten, knuffelen, eerlijkheid, wandelen, fijn binnen en buiten spelen, iets leren, gezonde voeding, een eigen plekje hebben, zingen, voorlezen, knutselen, spelletjes spelen, puzzelen, speeltuin, eendjes/schapen voeren en . . . . . .. met zijn allen veel plezier hebben!

Ik vind het leuk om kinderen te begeleiden, te stimuleren in hun ontwikkeling en om te zien hoe ze zich stapje voor stapje nieuwe vaardigheden eigen maken. Maar . . . . het allermooiste van mijn werk vind ik de hechte band die ik met de kinderen (en hun ouders) opbouw.

Ik voldoe aan alle eisen die gesteld worden aan gastouders, hierdoor kunt u in aanmerking komen voor kinderopvang toeslag.

Bij gastouderopvang betaalt u per uur en niet per dag of dagdeel. Als u in het onderwijs werkt of om andere redenen in de schoolvakanties geen opvang nodig heeft is het bij mij mogelijk om 40 weken kinderopvang per jaar af te nemen, dit scheelt u in de kosten.

Uw kindje is welkom bij gastouder/kinderopvang “Kiekeboe” op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 7.00 uur tot 18.00 uur. Als u zwanger bent is het mogelijk om een plaatsje te reserveren.

Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

Gera Wielemaker

Telefoon: 06-47382904
e-mail: gerawielemaker@zeelandnet.nl