Mijn naam is Martine Osté en ik ben getrouwd met Peter, samen hebben we 2 kinderen Maaike(1998) en Thomas(2001). We wonen in Ritthem, dichtbij het bos en strand!

Nadat ik jaren in het basisonderwijs heb gewerkt, heb ik na een tijdje besloten om thuis kinderen op te vangen en ze daar een leuke, mooie en leerzame tijd te bezorgen. Mijn hart ligt bij het werken met kinderen, en daarom vind ik het heerlijk om kinderen om me heen te hebben. Samen dingen doen en ontdekken!

De kinderen komen in een warm gezin. Belangrijk hierbij is dat de kinderen zich welkom voelen en ze mogen zijn wie ze zijn! Gezelligheid is erg belangrijk, maar regels en structuur ontbreken niet. De ouders geven het dagelijkse ritme aan mij door en daar probeer ik dan op dezelfde manier mee om te gaan. Zo gaat het dagelijkse leven van thuis gewoon door.

In een groep van maximaal 6 kinderen spelen, knutselen, zingen, lezen we boeken, spelen we spelletjes… We hebben een afgesloten tuin waarin de kinderen buiten kunnen spelen. Regelmatig maken we uitstapjes, op de fiets, naar het bos, strand of de boerderij!

Zelf heb ik ook ervaring in het werken met kinderen, die om welke reden dan ook extra/speciale begeleiding nodig hebben.

Van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.00 zijn de kinderen van 0 t/m 12 jaar welkom. Flexibiliteit kan voor u als ouder erg belangrijk zijn dus in goed overleg kan er per maand, per week of zelfs per dag worden aangegeven wanneer uw kind komt.

Mocht u enthousiast zijn geworden, neem dan vrijblijvend contact op!