Welkom bij gastouderopvang Tiene in Ritthem.

Even voorstellen…ik ben Martine Huibregtse (1969).

Nadat ik jaren in het basisonderwijs heb gewerkt , vang ik sinds 2014 kinderen op bij mij thuis en probeer ze daar een leuke, leerzame en gezellige tijd te bezorgen. Mijn hart ligt bij het werken met kinderen, en daarom vind ik het heerlijk om kinderen om me heen te hebben.

Uit de ervaring die ik heb opgedaan als moeder van 2, ondertussen volwassen kinderen, begrijp ik goed het belang van de eerste fase van het leven van een jong kind. Om die reden verzorg ik voor jullie kindje een vertrouwde kleinschalige, huiselijke opvang waarin het zich welkom voelt en ze mag zijn wie ze is. Mijn werk zie ik als een verlengstuk van de opvoeding thuis, waarbij de communicatie en het vertrouwen tussen jullie als ouders en mij heel belangrijk zijn.

Gezelligheid is hierbij belangrijk, maar regels en structuur ontbreken niet. Jullie als ouders geven het dagelijkse ritme aan mij door en daar probeer ik dan op een zo passend mogelijke manier in mee te gaan, waardoor voor jullie kindje het dagelijkse leven van thuis gewoon door gaat.

In een groep van maximaal 5 kinderen spelen, knutselen, ontdekken, zingen, lezen, experimenteren, leren en genieten we met elkaar. De peuters ontdekken hier de wereld om hun heen aan de hand van thema’s die bij hun belevingswereld aansluiten. In de afgesloten tuin kunnen de kinderen dagelijks heerlijk spelen met zand, loopauto’s ,driewieler en nog veel meer. We maken regelmatig uitstapjes met de bakfiets naar het bos, strand, speeltuin of boerderij !

Van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.00 zijn de kinderen van 0 t/m 4 jaar welkom.

Mocht je enthousiast zijn geworden, en zie je een klik tussen mijn werkwijze en hetgeen wat jullie voor jullie kindje in gedachten hebt? Neem dat vrijblijvend contact met mij op, zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.