Onze kinderopvang is gericht op het individuele kind. Ieder kind is uniek, heeft zijn eigen behoeften en ontwikkelt zich in een eigen tempo. Kinderdagverblijf De Zoete Inval is zeer kleinschalig, waardoor wij de mogelijkheid hebben om zowel in een grote groep als in een kleine groep of individueel met de kinderen te werken. Omdat we een klein vast team hebben, kunnen we het kind en de ouders goed leren kennen. Dit is een goede basis om vertrouwen op te bouwen en veiligheid te bieden aan de kinderen.

De kinderen komen op vaste dagen naar De Zoete Inval, wat betekent dat zij dezelfde kinderen en leidsters zien. Wij vinden het erg belangrijk om de kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun zelfvertrouwen en zelfredzaamheid. We werken vanuit duidelijke en heldere regels (huisregels). Op deze manier herkennen de kinderen bepaalde gewoontes en regels en weten ze waar ze aan toe zijn. Onderdeel hiervan is ook het werken met een vaste dagindeling. Dit geeft de kinderen structuur, veiligheid en regelmaat.

Onze doelstelling is: Het aanbieden van professionele opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, waarbij het individuele kind centraal staat. Dit doen wij in een veilige, warme en huiselijke omgeving. Kwaliteit van zorg en begeleiding staan centraal.